Velkommen! Logg inn eller lag en konto.

Om oss

Visste du at Drammen Zoo Center AS er en av Norges eldste dyreforretninger?

Helt siden 1950 har kjæledyreiere fått god kjennskap til oss og vår kompetanse i lokalene på Brakerøya i Drammen. I dag finner du oss på CC Varehus i samme bydelen.

Vi har hele denne tiden vært opptatt av at kjæledyr skal ha god helse, få godt stell og leve et aktivt og stimulerende liv.

Som ansatt i Drammen Zoo Center er vi alle levende opptatt av dyr og hvordan vi kan fungere bra sammen med dyrene våre. Vi deler gjerne våre egne erfaringer med dere.

Derfor kan du alltid ha høye forventninger når du kommer til oss:
  • Du vil alltid finne et godt utvalg av næringsrikt og riktig tilpasset fôr til kjæledyret ditt.
  • Du kan velge i et rikt utvalg av godbiter, leker og annet utstyr til din hund, katt, fugl og andre smådyr
  • Du blir møtt med interesse, og får råd og veiledning om dyr og dyrehold av våre hyggelige og kompetente medarbeidere

Bli litt kjent med oss som jobber her


 
TOM

"Jeg begynte å jobbe her i skolens arbeidsuke en gang for veldig mange år siden. Siden har jeg blitt her og nå er jeg daglig leder!"

Tom er spesielt opptatt av fugler, fisk og fotball, og har erfaring både med to og firbeinte venner i alle farger og fasonger.

 
BERIT

"Pyrenéere er fantastisk flotte hunder!"

Berit har stor interesse for alle dyr. Hjemme er huset fullt av katter, fugler, akvarier og smådyr. Men den aller største lidenskapen er nok hunder av rasen Pyrenéer som er store både i størrelse og antall!

 
MIRJAM

 "Hest er best!"

Mirjam har mye erfaring med de fleste dyr, men hunder, katter og hester ligger nok hjertet nærmest. Hest er jo noe man bare holde på med!

 
LILLIAN 

"Catrina - the Staffie!"

Lillian er butikkens ordensmenneske, - selv om det ikke er vanskelig å få den tittelen. Hun er interessert i både hund, fisk og smådyr, men det er nok hunden Catrina som skjemmes bort mest!

 
 
KNUT BØRRE 

"Nei, nå akvariene renses!"

Knut Børre er akvarieavdelingens vaktmester, og har lang erfaring med fisk gjennom akvariehobbien sin. Han setter sin stolthet i å holde akvariene rene og ryddige, - og det flotte resultatet ser du i forretningen!
 

 
HÅVARD 

"Jada, sjef!"

Håvard jobbet her i arbeidsuka i 1999 og likte seg så godt at han fortsatt er her hos oss. Vi har blitt avhengig av hans kunnskap om mange slags dyr, men også av å ha ham som butikkens "mobbeoffer"!


 
STINE LISE

 "Ikke tull 'a!"

Stine Lise er ansvarlig for å holde alle bur i dyreavdelingen rene og pene. Det er mange fugler og smådyr som venter spent på en godbit når hun kommer og serverer mat og rent vann!