Våtfòr
Du er her: Forsiden > Hund > Våtfòr
Ett våtfòr med biffkjøtt. Brit Mono Protein er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Egenskaper: Brit Mono Protein passer til hunder med sensetiv matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Fòret garanterer en god smakelighet og aroma da den inneholder kvalitetskjøtt som er vedlikteholdt på best mulig måte når fòret blir laget. Fòret passer yppelig som et tileggsfòr/kompliment til tørrfòr eller annen mat da den kan bidra med å forbedre fòrinntaket på hunder som er kresne eller bare ønsker noe litt ekstra i fòret. Brit Care Mono hjelper også med å gi noe hydralisering til hunden da det er noe fuktighet i det. Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
kr 35
- +
Ett våtfòr med lam. Brit Mono Protein er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Egenskaper: Brit Mono Protein passer til hunder med sensetiv matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Fòret garanterer en god smakelighet og aroma da den inneholder kvalitetskjøtt som er vedlikteholdt på best mulig måte når fòret blir laget. Fòret passer yppelig som et tileggsfòr/kompliment til tørrfòr eller annen mat da den kan bidra med å forbedre fòrinntaket på hunder som er kresne eller bare ønsker noe litt ekstra i fòret. Brit Care Mono hjelper også med å gi noe hydralisering til hunden da det er noe fuktighet i det. Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
kr 35
- +
Ett våtfòr med kanin. Brit Mono Protein er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Egenskaper: Brit Mono Protein passer til hunder med sensetiv matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Fòret garanterer en god smakelighet og aroma da den inneholder kvalitetskjøtt som er vedlikteholdt på best mulig måte når fòret blir laget. Fòret passer yppelig som et tileggsfòr/kompliment til tørrfòr eller annen mat da den kan bidra med å forbedre fòrinntaket på hunder som er kresne eller bare ønsker noe litt ekstra i fòret. Brit Care Mono hjelper også med å gi noe hydralisering til hunden da det er noe fuktighet i det. Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
kr 35
- +
Ett våtfòr med tunfisk og søtpotet. Brit Mono Protein er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Egenskaper: Brit Mono Protein passer til hunder med sensetiv matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Fòret garanterer en god smakelighet og aroma da den inneholder kvalitetskjøtt som er vedlikteholdt på best mulig måte når fòret blir laget. Fòret passer yppelig som et tileggsfòr/kompliment til tørrfòr eller annen mat da den kan bidra med å forbedre fòrinntaket på hunder som er kresne eller bare ønsker noe litt ekstra i fòret. Brit Care Mono hjelper også med å gi noe hydralisering til hunden da det er noe fuktighet i det. Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
kr 35
- +
Ett våtfòr med kalkun. Brit Mono Protein er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Egenskaper: Brit Mono Protein passer til hunder med sensetiv matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Fòret garanterer en god smakelighet og aroma da den inneholder kvalitetskjøtt som er vedlikteholdt på best mulig måte når fòret blir laget. Fòret passer yppelig som et tileggsfòr/kompliment til tørrfòr eller annen mat da den kan bidra med å forbedre fòrinntaket på hunder som er kresne eller bare ønsker noe litt ekstra i fòret. Brit Care Mono hjelper også med å gi noe hydralisering til hunden da det er noe fuktighet i det. Glutenfritt Sojafritt GMO-fritt
kr 35
- +
Populært og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness kun en proteinkilde. Perfekt for allergikere eller sensitive hunder. Dette våtforet har laks som eneste proteinkilde. Fòret har en høy fordøyelighet med en lav allergen kapasitet. Kjøttet vil bidra til å forbedre hundens immunsystem, i tillegg til å styrke og opprettholde den gode tilstanden i leddene.
kr 54
- +
Hypoallergenic våtfor til hund fra Natural Greatness Angus beef with mushrooms, ginger and rosemary. Deilig smak av oksekjøtt tilsatt champignon,ingefær og rosmarin. Ingen kunstige konserveringsmidler, fargestoffer eller smaksforsterkere. Champignon: er en god kilde til vegetabilsk protein,de anses å alkalisere (bidra til sunn urin), og er en god kilde til B-vitaminer. Ingefær: er naturlig anti-inflammatorisk som bekjemper respiratoriske problemer (sunne luftveier), artose, diabetes og fordøyelsesproblemer. Rosmarin: en nyttig medisinsk plantefor lindring av tarm og inflammatoriske problemer. Det stimulerer blodsirkulasjonen og nervesystemet.
kr 54
- +
Populært og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness kun en proteinkilde. Perfekt for allergikere eller sensitive hunder. Dette våtforet har kalkun som eneste proteinkilde. Fòret har en høy fordøyelighet med en lav allergen kapasitet. Kjøttet vil bidra til å forbedre hundens immunsystem, i tillegg til å styrke og opprettholde den gode tilstanden i leddene.
kr 54
- +
Populært og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness kun en proteinkilde. Perfekt for allergikere eller sensitive hunder. Dette våtforet har kylling som eneste proteinkilde. Fòret har en høy fordøyelighet med en lav allergen kapasitet. Kjøttet vil bidra til å forbedre hundens immunsystem, i tillegg til å styrke og opprettholde den gode tilstanden i leddene.
kr 54
- +
Populært og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness kun en proteinkilde. Perfekt for allergikere eller sensitive hunder. Dette våtforet har lammekjøtt som eneste proteinkilde. Fòret har en høy fordøyelighet med en lav allergen kapasitet. Kjøttet vil bidra til å forbedre hundens immunsystem, i tillegg til å styrke og opprettholde den gode tilstanden i leddene.
kr 54
- +
Populært, velsmakende og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness med kun havfisk
kr 44
- +
Hypoallergenic våtfor til hund fra Natural Greatness Venison with Carrots, Pear and Dandelion. Deilig smak av hjort, reinsdyr og kanin tilsatt gulrøtter ,pære og Løvetann. Ingen kunstige konserveringsmidler, fargestoffer eller smaksforsterkere. Gulrøtter: er rike på beta karoten, vitamin A , C og K og i tillegg Kalium og fiber. Bra for huden. Pære: er naturlig rik på vitamin C og K i tillegg til kopper som alle har antioksidanteffekter og beskytter cellene fra skade av frie radikaler. Pære er også en utmerket kilde til fiber. Løvetann: er en urt som er benyttet i forbindelse med lever og nyreplager, og bidrar til regulering av urinens Ph verdi.
kr 54
- +
Populært og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness med kengurukjøtt, ananas, mango og spirulina. Ingen konserveringsmidler, kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere. Kenguru er eneste proteinkilde, og er et magert kjøtt med et høyt innhold av protein. Ananas: Inneholder et verdifullt enzym (bromelain) som styrker immunforsvaret samt kostfiber, vitamin C, magnesium for fordøyelsen Mango: hjelper mot forstoppelse samt forhindre nattblindhet og tørre øyne. Forbedrer appetitten som forhindrer uønsket vekttap. Spirulina: (betakaroten, vitamin B-12, GLA) styrker immunforsvaret, forbedrer fordøyelsen. Funger som nyreavgiftning og reduser allergi.
kr 54
- +
Populært og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness med kyllingbrystkjøtt som eneste proteinkilde. Ingen konserveringsmidler, kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere. Kylling som eneste proteinkilde i dette fòret, og er et magert kjøtt med et høyt innhold av protein.
kr 44
- +
Populært og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness med kyllingbrystkjøtt og grønnsaker. Ingen konserveringsmidler, kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere. Kylling som eneste proteinkilde i dette fòret, og er et magert kjøtt med et høyt innhold av protein.
kr 44
- +
Hypoallergenic våtfor til hund fra Natural Greatness Salmon and Turkey with pumpkin, sweet potato and curcumin. Deilig smak av laks og kalkun tilsatt gresskar, søtpotet og gurkemeie. Ingen kunstige konserveringsmidler, fargestoffer eller smaksforsterkere. Gresskar: Lavkalori grønnsak som er rik på vitamin A, C, beta kroten, fiber, kalium, sink, kalsium og magnesium i tillegg til antioksidanter. Søt potet: er mer næringsrik enn poteter, de er lettfordøyelige og støtter hjerte og kar helsen. De er til nytte ved vektkontroll og blodtrykksregulering. Søtpotet inneholder høye mengder fiber, vitainn A, C E og B. Gurkemeie: bidrar ved løs mage og luftplager i tarmen ved sensitive fordøyelse. I tillegg har det antiinflammatoriske effekter og mange andre helsefordeler.
kr 54
- +
Våtfor til valp fra Natural Greatness med reinsdyr, sild og youghurt, banan og jordbær. Ingen konserveringsmidler, kunstige fargestoffer eller smaksforsterkere, masse deilig smak! Yoghurt: er en naturlig kilde til kalsium, protein, kalium og magnesium. Inneholder også probiotika som er en naturlig del av fordøyelseskanalen. Banan: banan nøytraliserer natrium og hjelper hunden å beholde sunne mengder kalsium. Inneholder FOS som fungerer som naturlig prebiotika. Jordbær: En kilde til vitamin (kraftig antioksidant som forbedrer immunforsvar) Inneholder fenoler som bidrar til å bekjempe inflammatorriske prosesser i kroppen.
kr 54
- +
Populært, velsmakende og spennende våtfor til hund fra Natural Greatness med tunfisk, sardiner og gresskar.
kr 39
- +
Ett våtfòr med kyllingkjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Kylling 70 % og kyllingbiprodukter 30 % = (100 % kylling) Næringsinnhold: Råprotein 10% Råfett 7% Råfiber 0,5% Aske 2,5% Fuktighet 79% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 27
- +
Ett våtfòr med kyllingkjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Kylling 70 % og kyllingbiprodukter 30 % = (100 % kylling) Næringsinnhold: Råprotein 10% Råfett 7% Råfiber 0,5% Aske 2,5% Fuktighet 79% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 49
- +
Ett våtfòr med lammekjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Lam 70 % og lambiprodukter 30 % = (100% lam) Næringsinnhold: Råprotein 11% Råfett 6% Råfiber 0,5% Aske 2% Fuktighet 79% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 27
- +
Ett våtfòr med lammekjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Lam 70 % og lambiprodukter 30 % = (100% lam) Næringsinnhold: Råprotein 11% Råfett 6% Råfiber 0,5% Aske 2% Fuktighet 79% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 49
- +
Ett våtfòr med storfekjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Storfekjøtt: Kjøtt 70% og kjøttbiprodukter 30 % =(100% storfe) Næringsinnhold: Råprotein 9% Råfett 7% Råfiber 0,5% Aske 2% Fuktighet 80% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 27
- +
Ett våtfòr med storfekjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Storfekjøtt: Kjøtt 70% og kjøttbiprodukter 30 % =(100% storfe) Næringsinnhold: Råprotein 9% Råfett 7% Råfiber 0,5% Aske 2% Fuktighet 80% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 49
- +
Hundefôr for valper av små og mellomstore raser. Komplett høykvalitets valpefôr basert på animalske råvarer fra norske slakterier. Provit valp er basert på forskjellige dyreslag til å støtte oppbygging av valpens immun-systemet. Nettovekt: 400g Høyt kjøttinnhold. Provit valp inneholder råvarer fra storfe, svin og kylling Sammensetting: kjøtt og kjøtt biprodukter (storfe, svin og kylling)`. Vann, fisk og fisk biprodukt (krill mel). biprodukt av vegetarisk opprinnelse (fiber,MOS), olje og fett (laks), Vitaminer og mineraler. Næringsinnhold: Rå protein 10,5% Rå fett 7% Rå fiber 0,7% Rå Aske 2% Fuktighet 78% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 225IE Vitamin E 20mg Zink 15mg < Fôringsveiledning: vekt: 1kg 3kg 5kg 10kg 0-4mnd: 191g 436g 640g 1076g 4-6mnd: 153g 349g 512g 861g 6-10mnd: 115g 262g 384g 645g 10-12mnd: 96g 218g 320g 538g Holdbarhet: Uåpnet boks i romtemperatur min 2 år < Åpnet boks 3-4 døgn i kjøleskap
kr 27
- +
Ett våtfòr med storfekjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Storfevom: Kjøtt 70% og kjøttbiprodukter 30 % =(100% storfe) Næringsinnhold: Råprotein 9% Råfett 7% Råfiber 0,5% Aske 2% Fuktighet 80% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 27
- +
Ett våtfòr med storfekjøtt. Provit Godbiten boksmat er ett velsmakende helfòr til hunder da oppskriften er basert på kun en proteinkilde, dette gjør at det passer fint til hunder med dårlig matlyst, fòrallergier eller fòr intoleranse. Skal du på tur og ikke kan ta med deg frossenfòr, så er dette en glimrende erstatning å ha med seg. Det passer like perfekt til å gi i tillegg til tørrfòr eller annen mat også. Fullvitaminisert og glutenfri hundemat. Innhold: Storfevom: Kjøtt 70% og kjøttbiprodukter 30 % =(100% storfe) Næringsinnhold: Råprotein 9% Råfett 7% Råfiber 0,5% Aske 2% Fuktighet 80% Kalsium 0,3% Fosfor 0,25% Tilsetningsstoffer/kg: Vitamin D3 200IE Vitamin E 40mg Zink 30mg
kr 49
- +
Våtfôret Royal Canin Breed Chihuahua er perfekt tilpasset behovene hos Chihuahau hunder fra 8 måneder. Det inneholder en eksklusiv næringsstoffkombinasjon som stiller appetitten selv på tross av økt aktivitet. Sink og vitaminer styrker barrierefunksjonen i huden og bringer den naturlige skjønnheten og fargen i pelsen til full prakt. Slik overbeviser Royal Canin Breed Chihuahua: Våtfôr til Chihuahua hunder fra 8 måneder Spesiellt tilpasset behovene hos den lille rasehunden Understøtter en sunn fordøyelse:En kombinasjon av mineraler og oljer aktiverer fordøyelsen Stiller en kraftig appetitt: Optimalt avstemt næringsstoffforhold for små, aktive og kvikke hunder For sunn hud og vakker pels: Sink og vitaminer styrker barrierefunksjonen i huden og holder pelsen skjønn og smidig Breed Health Nutrition – et bestemmende fremskritt: Når det gjelder hundeernæring tar Royal Canin hensyn til alle parametere som skiller hunder fra hverandre: Alder, levemåte, spesielle ømfindtligheter osv. For 10 år siden tilførte Royal Canin en ny dimensjon til visjonen sin om topp ytelse: En produktlinje eksklusivt for rasehunder. Breed Health Nutrition er verden over den eneste produktlinjen spesiellt for rasehunder.
kr 199
- +
Royal Canin Breed Dachs passer til dachser over 10 måneder. Våtfòret er spesielt utformet med tanke på alle ernæringsbehovene til den voksne hunden din. RC Dachshund er designet for å opprettholde dachundens muskeltonus og forbedre dens fysiske helse. Takket være inkludering av optimale næringsstoffer, støtter dette våtfòret din hunds hudhelse for å opprettholde sin vakre ullstrøk og er formulert med en spesielt tilpasset tekstur for å gi økt smak for å tilfredsstille appetitten til og med de mest kresne dachser! For å imøtekomme hver hunds individuelle preferanser, fòret også tilgjengelig som tørrfòr, med knasende og velsmakende kuler. Posene inneholder våtfòr i patè.
kr 199
- +
Royal Canin Breed Poodle passer til puddler over 10 måneder. Våtfòret er spesielt utformet med tanke på alle ernæringsbehovene til den voksne hunden din. RC Poodle er designet for å opprettholde puddelens muskeltonus og forbedre dens fysiske helse. Takket være inkludering av optimale næringsstoffer, støtter dette våtfòret din hunds hudhelse for å opprettholde sin vakre ullstrøk og er formulert med en spesielt tilpasset tekstur for å gi økt smak for å tilfredsstille appetitten til og med de mest kresne Poodles! For å imøtekomme hver hunds individuelle preferanser, fòret også tilgjengelig som tørrfòr, med knasende og velsmakende kuler. Posene inneholder våtfòr i patè.
kr 199
- +
RC Maxi ageing 8+ er et våtfòr av høy kvalitet til store hunder over 8 år! Royal Canin Maxi Adult er et helfòr av høy kvalitet til store hunder. Fòret er lettfordøyelig, fremmer fordøyelsen og balanserer tarmfloraen. Våtfôret passer til hunder over 8 år, som veier mellom 26 og 45 kg. Fôret er spesielt utviklet til aldrende hunder, blant annet med tilsatt omega-3 fettsyrer som er bra for hud og pels.
kr 149
- +
Royal Canin Maxi Puppy våtfôret er ikke bare en saftig godbit for valpen, men støtter også hundens vitalitet i den viktige utviklingsfasen: oppskriften er blitt spesielt skreddersydd for å møte behovene til hunder av store raser i vekst (26-44 kg, opp til 15 måneder). Våtfôret fremmer en sunn vekst, og bidrar til å danne et sterkt immunforsvar og kan hjelpe å bringe fordøyelsen i balanse. Alle ingrediensene kombineres for å danne et balansert måltid med et balansert næringsinnhold. Dette sikrer at valpen får i seg alle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer den trenger for en optimal start i livet. Royal Canin Maxi Puppy våtfôret inneholder i tillegg til proteinrikt kjøtt, korn og grønnsaker et antioksidantkompleks med vitamin E som hjelper med å støtte det naturlige immunsystemet. Fordi store hunderaser vokser raskt i løpet av de første månedene av livet, inneholder våtfôret et spesielt høyt energiinnhold. Takket være høykvalitative ingredienser som er skånsomt tilberedt, er fôret særlig lett fordøyelig og bidrar til en balansert mage-tarm-flora hos unge hunder. Royal Canin Maxi Puppy sikrer en optimal energitilførsel for en sunn vekst. Våtfôret har et spesielt høyt energiinnhold og fins i praktiske 140g porsjonsposer. Royal Canin Maxi Puppy i et overblikk: Balansert våtfôr for valper og unge hunder av store raser (26-44 kg) Optimal næringsprofil spesielt skreddersydd for å møte behovene i utviklingsfasen Antioksidantkompleks: med Vitamin E, styrker kroppens eget immunsystem Tilpasset energiinnhold: tilpasset valpens høyere energibehov Lett fordøyelig: utvalgte råvarer, skånsomt tilberedt, stimulerer en sunn mage-tarm-flora Lekker smak: fine stykker i saus, saftig og lekkert, støtter en høy akseptans Balansert næringsinnhold: ideellt innhold av proteiner, vitaminer, mineralstoffer & sporelementer, spesielt for valper Praktiske 140 g poser: enkelt å porsjonere
kr 189
- +
Royal Canin medium adukt vårfòr hjelper med å støtte hundens vitalitet: oppskriften er blitt spesielt skreddersydd for å i møtekomme behovene til mellomstore hunderaser i voksen alder (11-25 kg, fra 12 måneder opptil 10 år). Våtfôret fremmer en balansert fordøyelse og kan fremme hud- og pelsens helsen. Alle ingrediensene kombineres for å danne et balansert måltid med et balansert næringsinnhold. Alle ingrediensene kombineres for å danne et balansert måltid med et balansert næringsinnhold. Dette sikrer at hunden din får i seg alle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og sporstoffer som den trenger for et godt velvære. Beriket med Omega-3-fettsyrer såvel som EPA og DHA kan våtfôr støtte en sunn hud. Fôrets innhold avantioksidantkomplekset med Vitamin E kan hjelpe å styrke kroppens immunforsvar. Takket være høykvalitets ingredienser, som skånsomt tilberedt, er det spesielt lett å fordøye og bidrar til en balansert gastrointestinal flora. Fôret er praktisk forpakket i 140g poser, og kan enkelt og raskt serveres - enten som komplettfôr eller som en topping på et annet tørrfôr. Med Royal Canin Medium Adult har du altså alltid et måltid for hånden, slik at du kan skjemme bort din hunds smaksløker samtidig som du sikrer at den får i seg alle de viktige næringsstoffene som han trenger. Royal Canin Medium Adult i et overblikk: Balansert våtfôr for voksne hunder av mellomstore raser (11-25 kg) Næringsrik oppskrift: små biter i saus, saftig og velsmakende, møter en høy grad av aksept Med EPA & DHA: økt omega-3 innhold som kan fremme huden og pelsens helse Lett fordøyelig: utvalgte ingredienser, skånsomt tilberedt, favoriserer en balansert gastrointestinal flora Antioksidantkompleks med Vitamin E: støtter kroppens eget immunforsvar Balansert næringsinnhold: ideelt innhold av proteiner, vitaminer, mineraler og sporstoffer, spesielt egnet for store raser Praktiske 140 g poser: enkelt å porsjonere og servere
kr 189
- +
Royal Canin Medium Adult er et fullfòr av høy kvalitet, til middelstore og voksene hunder. Fòret er lettfordøyelig, fremmer fordøyelsen og balanserer tarmfloraen. Våtfòret passer til hunder mellom 12 måneder og 10 år, som veier mellom 12 og 25 kg. Fòret er rikt på omega-3 fettsyrer som er bra for hud og pels.
kr 189
- +
Royal Canin Medium våtfòret støtter hundens vitalitet i den viktige utviklingsfasen: oppskriften er blitt spesielt skreddersydd for å møte behovene til hunder av mellomstore raser i vekst (11-25 kg, opp til 12 måneder). Royal Canin Medium Puppy våtfôret inneholder i tillegg til proteinrikt kjøtt, korn og grønnsaker et antioksidantkompleks med vitamin E som hjelper med å støtte det naturlige immunsystemet. Innholdet av gjær er et helsemessig pluss for valpen din. Forutenom om det inneholder fôret vitamin B1 som er en viktig bestanddel for immunsystemet. Vitamin B1 spiller også en viktig rolle i energimetabolismen. Omega-6 fettsyrene som finnes i oljen i kombinasjon med sink kan bidra til å gjøre pelsen til din unge hund skinnende og flott. Takket være høykvalitative ingredienser som er skånsomt tilberedt, er fôret særlig lett fordøyelig og bidrar til en balansert mage-tarm-flora hos unge hunder. Royal Canin Medium Puppy sikrer en optimal energitilførsel for en sunn vekst. Våtfôret har et spesielt høyt energiinnhold og fins i praktiske 140g porsjonsposer. Royal Canin Medium Puppy i et overblikk: Balansert våtfôr for valper og unge hunder av mellomstore raser (11-25 kg) opptil 12 måneder Næringsrik oppskrift:møre kjøttbiter i saus, saftig og delikat, møter høy aksept Antioksidantkompleks: med Vitamin E, styrker kroppens eget immunsystem Omega-fettsyrer & sink: kan fremme en sunn hud og en skinnende pels Med gjær: vitamin B1 i gjæren støtter immunforsvaret og er viktig for energimetabolismen Balansert og komplett: for en sunn fordøyelse og vekst Praktiske 140 g poser: enkelt å porsjonere
kr 189
- +
Royal Canin Mini våtfòret støtter hundens vitalitet i den viktige utviklingsfasen: oppskriften er blitt spesielt skreddersydd for å møte behovene til hunder av små raser opp til 10kg i vekst, opp til 12 måneder. Royal Canin Medium Puppy våtfôret inneholder i tillegg til proteinrikt kjøtt, korn og grønnsaker et antioksidantkompleks med vitamin E som hjelper med å støtte det naturlige immunsystemet. Innholdet av gjær er et helsemessig pluss for valpen din. Forutenom om det inneholder fôret vitamin B1 som er en viktig bestanddel for immunsystemet. Vitamin B1 spiller også en viktig rolle i energimetabolismen. Omega-6 fettsyrene som finnes i oljen i kombinasjon med sink kan bidra til å gjøre pelsen til din unge hund skinnende og flott. Takket være høykvalitative ingredienser som er skånsomt tilberedt, er fôret særlig lett fordøyelig og bidrar til en balansert mage-tarm-flora hos unge hunder. Royal Canin Medium Puppy sikrer en optimal energitilførsel for en sunn vekst. Våtfôret har et spesielt høyt energiinnhold og fins i praktiske 140g porsjonsposer. Royal Canin Mini Puppy i et overblikk: Balansert våtfôr for valper og unge hunder av små raser opp til 10kg, og opptil 12 måneder. Næringsrik oppskrift:møre kjøttbiter i saus, saftig og delikat, møter høy aksept Antioksidantkompleks: med Vitamin E, styrker kroppens eget immunsystem Omega-fettsyrer & sink: kan fremme en sunn hud og en skinnende pels Med gjær: vitamin B1 i gjæren støtter immunforsvaret og er viktig for energimetabolismen Balansert og komplett: for en sunn fordøyelse og vekst Praktiske 85g poser: enkelt å porsjonere
kr 149
- +
Royal Canin Mini Ageing hundefôr, er et fullfôr til eldre hunder over 12 år av små raser opptil 10 kilo. Etterhvert som hunden blir eldre, endres forbrenningen og deres ernæringsmessige behov seg. Det er derfor viktig at du velger et fôr som er spesielt tilpasset deres behov. Med dette fôret kan du være sikker på at du gir din aldrende hund det beste fôret for aldrende hunder. Når hunder blir gamle, kan de få problemer med nyrene. Dette våtfôret er spesielt skånsomt for nyrene, da innholdet av fosfor er regulert og tar hensyn til den eldre hundens nyrefunksjon. Derfor kan du trygt fôre med Mini Ageing og stole på at det støtter nyrefunksjonen. Våtfôr kan også være en god idé til eldre hunder med svake tenner eller av andre årsaker har problemer med å spise tørrfôr. Du kan også velge å servere våtfôr som et supplement til det daglige tørrfôret, for å tilby litt avveksling i fôrskålen. Fôret kommer i mindre poser, slik at du enkelt kan dosere den riktige mengden med fôr til hunden. Våtfôr skal serveres ved stuetemperatur, da det fremhever den gode smaken. Eventuelle rester i posen, skal oppbevares kjølig. Viktige fordeler Støtter en sunn alderdom Inneholder EPA og DHA – antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler Støtter sunne nyrer med et regulert fosforinnhold Gir fin pels med de rette næringsstoffene som støtter sunn hud og pels Royal Canin Mini Ageing er et velsmakende og variert våtfôr som gagner hundens generelle helse.
kr 149
- +
Royal Canin Medium våtfòret støtter hundens vitalitet i den viktige utviklingsfasen: oppskriften er blitt spesielt skreddersydd for å møte behovene til hunder av små raser i vekst opp til 10kg og opp til 12 måneder. Royal Canin Mini Puppy våtfôret inneholder i tillegg til proteinrikt kjøtt, korn og grønnsaker et antioksidantkompleks med vitamin E som hjelper med å støtte det naturlige immunsystemet. Innholdet av gjær er et helsemessig pluss for valpen din. Forutenom om det inneholder fôret vitamin B1 som er en viktig bestanddel for immunsystemet. Vitamin B1 spiller også en viktig rolle i energimetabolismen. Omega-6 fettsyrene som finnes i oljen i kombinasjon med sink kan bidra til å gjøre pelsen til din unge hund skinnende og flott. Takket være høykvalitative ingredienser som er skånsomt tilberedt, er fôret særlig lett fordøyelig og bidrar til en balansert mage-tarm-flora hos unge hunder. Royal Canin Mini Puppy sikrer en optimal energitilførsel for en sunn vekst. Våtfôret har et spesielt høyt energiinnhold og fins i praktiske 140g porsjonsposer. Royal Canin Mini Puppy i et overblikk: Balansert våtfôr for valper og unge hunder av små raser opp til 10kg og til og med 12 måneder. Næringsrik oppskrift:møre kjøttbiter i saus, saftig og delikat, møter høy aksept Antioksidantkompleks: med Vitamin E, styrker kroppens eget immunsystem Omega-fettsyrer & sink: kan fremme en sunn hud og en skinnende pels Med gjær: vitamin B1 i gjæren støtter immunforsvaret og er viktig for energimetabolismen Balansert og komplett: for en sunn fordøyelse og vekst Praktiske 85g poser: enkelt å porsjonere
kr 149
- +